домаФотографииСолидарност, ГТЦ, Скопје 2020

Солидарност, ГТЦ, Скопје 2020

Оваа фотографија е направена за време на изразувањето солидарност со протестите во САД, кои се одржуваа поради убиството на Џорџ Флојд од страна на полицијата.

RELATED ARTICLES